Since The 13th Century, Western The perspective of paintings was fixed by a single vanishing-point. Chinese The artists, however, have long refused to accept the idea that their works should only contain a single point of disappearance. With They created parallel perspectives by vanishing several points on their painting. For The perspective aspect has always been a key distinction between ages. Western You can also find out more about the following: Chinese paintings. Architect Steven Holl spent time understanding how Chinese Landscapes are often redesigned to have parallel views. The This engagement will result in the Nanjing Sifang Art Museum The following are some examples of how to use Nanjing, China.

In An architecture complex with a conference center by Arata IsozakiHotel by Liu JiakunA leisure centre built by the late Ettore Sottsass This museum, which consists of a total 20 houses, was the first to be built on this large piece of forest land in the Laoshan National Forest Park. The Chinese International Practical Exhibition The following are some examples of how to use Architecture The (CIPEA), programme has seen a number of these buildings dominate site, with the museum being the center of the entire establishment.

The The building was designed to have two distinct points of focus. A two-storey base made from black concrete and an illuminated glass tunnel were balanced on top. Few columns support the entire combination in the center and also act as structural support for the upper level.

Art All three floors are dedicated to galleries. The museum interiors have been designed in black and white, which allows for easy display of artworks and architecture.

On On the lower two levels, the exhibitions are divided into different rooms. At the top, the works of arts will be displayed non-stop in a continuous sequence, culminating in breathtaking views. Nanjing’s skyline.

The The exterior is the same as before, with black and white. The The site was covered with bamboo trees. The The architects chose to use bamboo-formed concrete for the walls in the lower two-storey structure. The The black color of the exterior is due to concrete. If viewed closely, it appears a bit stained. However, the designer intended to leave the bamboo formed concrete in its original colors.

The courtyard is paved with recycled materials Old Hutong The bricks at the center of the museum act as an attractive and functional space, connecting all the parts on the ground floor. This The new home of the Nanjing 4Cube Museum The following are some examples of how to use Contemporary Art This system will feature geothermal heating and cooling as well as a recycled rainwater system.

Like A painting that forces the viewer to move within it. The parallel perspectives on the field are a great example of this. Nanjing This will create an interesting atmosphere, with a visual axis which transforms it from a forest landscape into an urban atmosphere with contemporary architecture.

Project Information
Architect: Steven Holl Architects
Associate architects: Architectural Design Institute, Nanjing University
Structural consultant: Guy Nordenson You can also find out more about the following: Associates
Lighting design: L’Observatoire International
Client: Nanjing Foshou Lake Architecture and Art Developments Ltd
Location: Nanjing, China
Completed: 2013
Building area: 2 787 sqm
Drawings: Steven Holl Architects
Photography: Xia Zhi

Source link